Nichelina

Nichelina este o sarma speciala pentru fabricarea rezistentelor la atomizoarele si cartomizoarele tigarilor electronice . Aceasta este folosita chiar de producatorii tigarilor electronice , asa ca daca doriti sa va fabricati singuri rezistenta la tigara dumneavoastra electronica puteti achizitiona aceasta sarma speciala .

Temperatura maxima la care rezista este de 1200 de grade , compozitia ei fiind Cr20Ni80.

Ea este disponibila in mai multe variante , avand valori diferite in ceea ce priveste rezistenta.

 

Avantajul folosirii nichelinei in locul kanthalului la rezistente este faptul ca nichelina reda aroma mai bine , iar dezavantajul este ca durata de folosire este mai scurta . Nu poti fi cu toate 🙂 asta e .

 

 

Nichelina sarma speciala pentru rezistente Nichelina

Nichelina sarma speciala pentru rezistente Nichelina

 

4 Comments

  1. florin November 20, 2012 6:47 pm  Reply

    Am inceput sa imi fac singur rezistentele , din mai multe motive , in primul rand ies mai ieftin si sunt mai bune din pct meu de vedere . Folosesc nichelina 0.15 si sunt foarte multumit de aroma care iese , cu toate ca tine mai putin dar se merita .
    intradevar la inceput este putin mai greu pana te inveti dar dupa aceea nu o sa iti para rau 😀 incercati si voi sa vedeti eu ma aprovizionez de aici

    http://tigaraelectronica.de/ro/product/20/nichelina-sarma-speciala-rezistenta-0-15-mm-10-metri.html

  2. pocovnicu October 23, 2015 6:11 pm  Reply

    Eu unul folosesc kanthal 0.2 si silica de 2mm si rezistentele imi ies intotdeauna. Aici e vorba si de “tehnica”. Cu putina pricepere si indemanare n-ai cum sa dai gres. Spor la vapori si multumesc etigara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *